Jdi na obsah Jdi na menu

Jídelníček únor 2019

24. 1. 2019

Po 4. 2.            Rajská s tarhoňou (A: 01a)

                        Zapečené fleky s masem, okurka (A: 01a,03,07)

 

Út 5. 2.             Brokolicová (A: 01a,07)

                        Španělský ptáček vylítaný, rýže (A: 01a,03,10)

 

St 6. 2.             Zeleninová s pohankou (A: 09)

                        Čevabčiči, brambory, kapie (A: 01a,07)

 

Čt 7. 2.             Hovězí vývar s nudlemi (A: 01a,09)

                        Farfalle pomodoro, parmazán - domácí moučník (A: 01a,03,07)

 

Pá 8. 2.            Bramborová (A: 01a,07,09)

                        Losos na másle, bram. - batátové pyré, rajčátka (A: 04,07)

 

Po 11. 2.          Hráškový krém s krutóny (A: 01a,07)

                        Buchtičky se šodó - ovoce (A: 01a,03,07)

 

Út 12. 2.           Zeleninová s jáhly (A: 09)

                        Pečená kachní stehna, br. knedlík, červené zelí (A: 01a,03,07,12)

 

St 13. 2.           Gulášová (A: 01a)

                        Bulgur rizoto, č. řepa (A: 01a,07,09)

 

Čt 14. 2.           Pórková s vločkami (A: 01d)

                        Dušené hovězí, brambory, fazolky, baby karotka (A: 01a,07)

 

Pá 15. 2.          Vývar s játrovými knedlíčky (A: 01a,03,09)

                        Čočka, vejce, okurka - chléb (A: 01a,03,07)

 

Po 18. 2.          Špenátová se smetanou (A: 01a,07)

                        Krůtí maso po čínsku, nudle (A: 01a,09)

 

Út 19. 2.           Fazolová (A: 01a)

                        Karbanátek, bram. kaše, salát. okurka (A: 07)

 

St 20. 2.           Kulajda (A: 01a,03,07,09)

                        Kuře na paprice, kolínka (A: 01a,07)

 

Čt 21. 2.           Česneková se sýrem a krutony (A: 01a,07,09)

                        Hovězí roštěná, rýže (A: 01a)

 

Pá 22. 2.          Vývar s kuskusem (A: 01a,09)

                        Prejt, brambory, zelí (A: 01a,07,12)

 

Po 25. 2.          Dýňová (A: 01a,07)

                        Žemlovka s jablky a tvarohem, mléko (A: 01a,03,07)

 

Út 26. 2.           Boršč (A: 01a)

                        Aljašská treska zapečená, bram. kaše (A: 04,07)

 

St 27. 2.           Kuřecí vývar s nočky (A: 01a,03,09)

                        Chilli con carne, chléb - ovoce (A: 01a,09)

 

Čt 28. 2.           Cibulačka (A: 01a)

                        Pečené kuřecí špalíky, br. knedlík, špenát (A: 01a,03,07)

 

Pá 1. 3.            Sicilská (A: 01a,04,09)

                        Boloňské špagety, sýr - jogurt (A: 01a,07)